Komora chłodnicza na mięso i wędliny
Opis
Zewnętrzna komora chłodnicza przechowalnicza o wymiarach zewnętrznych 2,2m x 3,0m x 2,4m *
Komora chłodnicza na mięso i wędliny Cool Craft - wymiary i wyposażenie komór dowolnie konfigurowane przez Klienta.
Wyposażenie komory chłodniczej zewnętrznej:
- płyta warstwowa PIR o grubości 100 mm o profilu liniowym, RAL 9010
- stalowa konstrukcja umożliwiająca przestawienie komory za pomocą wózka widłowego
- izolowana podłoga zakończona blachą ryflowaną
- narożniki wewnętrzne wykonane z PVC
- drzwi chłodnicze: rozwieralne jednoskrzydłowe o świetle przejścia 800×2000 mm (kierunek otwierania drzwi do potwierdzenia)
- kurtyna paskowa z folii PVC
- oświetlenie sufitowe jednopunktowe z czujką ruchu
- odpływ skroplin z chłodnicy poprowadzony grawitacyjnie na zewnątrz komory
- sterowanie dostosowane do HACCP, dźwiękowy i wizualny wskaźnik przekroczenia temperatury, sterownik umożliwiający zdjęcie raportu temperatur i połączenie sygnałowe z BMS
- jednofazowy agregat chłodniczy produkcji Cool Craft
- instalacja chłodnicza z obniżonym napełnieniem czynnikiem chłodniczym dzięki zastosowaniu kapilary
- zakres pracy od 0°C do 6°C
Wyposażenie dodatkowe:
- wyciągarka,
- kolejka do wieszania haków
- wysunięty daszek nad wejściem,
- możliwość zmiany agregatu chłodzącego na mrożący,
- siłownik do drzwi chłodniczych w celu zabezpieczenia uszkodzeniu wiatrem,
- oświetlenie zewnętrzne LED.